Cím:

7623 Pécs, Rét u. 41-43.

OM azonosító:

203049

Tel.:

72/517-880

E-mail:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap:

www.angsterj-pecs.sulinet.hu

Facebook:

https://www.facebook.com/500angsterpecs

Igazgató:

Várnagyi Mihály

Pályaválasztási felelős:

Baloghné Szántó Márta általános igazgatóhelyettes,

Rácz Antal szakmai igazgatóhelyettes,

Dr. Borsayné Lengyel Erika nevelési igazgatóhelyettes,

Osvald Levente gyakorlati oktatásvezető

Pályaorientációs nap a Zsolnay Szakgimnáziumban

Tudásvágy – önbizalom – kitartás –ez vezet a sikerhez, hangzik a Pécsi SZC Zsolnay Vilmos Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának jelmondata. A tavaly óta új néven működő iskola ezt komolyan is veszi és diákjait a választott szakma szeretetére, az iránta való elhivatottságra neveli, ösztönzi őket a tudás, az ismeretek folyamatos megújítására. Ennek szellemében került sor okt. 5-én nagyszabású pályaorientációs rendezvényükre.

Dr. Glöckler Oszvald (Nemzetközi Atomenergia Bizottság)október 27-én, pénteken 14:00 órai kezdettel Nukleáris energia világszerte, szubjektíven címmel előadást tart a Pécsi SZC Zipernowsky Károly Műszaki Szakgimnáziumában. Az előadás helye: fszt. 10-es terem (Iskolatörténeti Kiállítás)

Tekintse meg a meghívót.

 

A nyolcadikos tanulókkal együtt – főleg, ha egy iskolából többen is jelentkeznek – a meghirdetett foglalkozásokon szívesen látjuk tanáraikat is.

Igény esetén szakmai tanáraink szívesen elmennek bármely általános iskolába kihelyezett gyakorlati / technika órát tartani, így azok a tanulók is „belekóstolhatnak” az iskolánkban folyó gyakorlati oktatásba, akik a meghirdetett programokon nem tudnak részt venni.

A részletes programot elérhetik ITT

Fotópályázat

szorolap fotopalyazat 75