Menu

pollack diakolimpia

Április 11-én, hét iskola részvételével rendezték meg a labdarúgó diákolimpia megyei döntőjét, ahol iskolánk csapata kiváló játékkal az első helyen végzett.

Eredményeink:

Csoportmérkőzések:

Pollack – Dél-Zselic 3-0
Pollack – Komló 3-0

Döntő:

Pollack – Siklós 7-2

Bajnokcsapatunk tagjai:

Rétyi Máté, Dobos Szabolcs, Kustra Dominik, Spengler Csaba, Nikolics Zsolt, Weibl Péter, Baranyai Roland, Hartung Martin, Takács Dávid, Imhoff Dávid, Perjás Ábel, Imre Erik

A csapat az egész tornán csillagos ötösre vizsgázott fegyelmezettségből és egymásért való küzdeni tudásból.
A kapuban Rétyi Máté kiválóan védett, és magabiztosságot sugárzott a többiek felé. Sajnos az első mérkőzésen elvesztettük két játékosunkat, Takács Dávid orrtörést, Imhoff Dávid pedig csuklótörést szenvedett. A többiek ezután még fokozottabb elszántsággal vetették magukat bele a további küzdelmekbe. A döntőben a mezőnyjátékosok közül Hartung Martin, Dobos Szabolcs, Baranyai Roland és Nikolics Zsolt egészen kiváló teljesítményt nyújtott, de az ezúttal kevesebb szerepet kapó Spengler Csaba, Kustra Dominik, Weibl Péter és Perjás Ábel is nagyszerűen játszott.

Iskolánk történetében először jutott be a labdarúgó csapat a Diákolimpia Országos Döntőjébe.

Szintén először fordul elő az, hogy egy tanéven belül, két csapatsportágban is (kézilabda és labdarúgás) országos döntőbe jutottunk.

Sok sikert a fiúknak a májusi Vépen rendezendő országos döntőhöz!