sasd

sasdi tabor

Szeptember 11-13. között iskolánk végzős tanulói Fonyódligeten táboroztak az Erzsébet programnak köszönhetően. Az időjárás ugyan nem volt kegyes, mégis számos élménnyel térhettek haza a gyerekek. Többek között sárkányhajóztak, a balatonboglári kikötőből sétahajó kirándulást tettek, Badacsonyban kirándultak, és esténként a tábor discoban ismerkedtek a többi csoporttal.

 

Szeptember 16-án hatodik alkalommal került megrendezésre Sásdon a Pite- és borfesztivál, ahol iskolánk a kezdetektől képviselteti magát.

Eleinte dolgozóink zsűrizték is az elkészített pitéket, valamint hagyományosan a 10. osztályos tanulóink díszmagyarba öltözve vonultak végig a városon. Idén csak a piték elkészítésére és eladására korlátozódott a szerepkörünk, mivel maga az esemény is kicsit szerényebb volt az elmúlt évekhez képest.

Ez alkalommal tombolával is készültünk, 4 darab pite megvásárlása után mindenki kipróbálhatta szerencséjét. A nyeremények között szerepelt a suli logojával ellátott póló, toll, és újabb darab pite. A négy féle pite nagyon hamar elkelt az érdeklődők körében. Cukrász szakoktatónknak, Schneiderné Szabados Ildikónak és végzős tanítványainak köszönjük munkájukat, valamint köszönet a pite- árusító csapatnak.

Free Joomla Lightbox Gallery

Április 26-án a PSZC Sásdi Vendéglátóipari Szakközépiskolájában az iskola fennállásának 20 éves évfordulója alkalmából jubileumi napot tartottunk.

A napot közös énekléssel kezdtük, majd osztályonként plakátot, az akadályversenyre szóló menetlevelet készítettünk. Ezt követően hét különböző állomáson mérették meg magukat a tanulók. A feladatok egyaránt megmozgatták a testüket és az elméjüket. Volt kreatív keresztrejtvény, tánckoreográfia, vakon ízlelés, fánkevő verseny, reklámzene felismerés, hogy néhányat említsünk.

A napot egy közös ebéddel zártuk, melyet a szakács tanulók készítettek el.

Free Joomla Lightbox Gallery

nyiltnap sasd

Fotópályázat

szorolap fotopalyazat 75